Nieuws, Samenleving, Lokaal, Democratie, Burgerparticipatie, Antwerpen, #occupy, Occupy antwerpen -

Occupy Antwerpen maakt lawaai

Op 6 juli bloklettert 'The Guardian' dat de Britse democratie in een terminale neerwaartse spiraal zit. Een ernstig onderzoek stelt dat: “De macht van het bedrijfsleven, niet-representatieve politici en apathische kiezers de Britse democratie steeds instabieler maken”.

dinsdag 10 juli 2012 14:55
Spread the love

Wat me trof in dit bericht is dat bijna iedereen dit weet. ‘Democracia Real’ kennen we van de Spaanse indignados en ‘We are the 99%’ van de Occupy-beweging. Wereldwijd staat de democratie onder druk en we laten het gebeuren.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!