De Mens
Nieuws, Cultuur, Lokaal, De Mens, Arsenal, Rock Zottegem, Alanis Morisette, Soulfly, Gavin Degraw -

Rock Zottegem: dag twee

ZOTTEGEM - Met De Mens, Arsenal, Gavin Degraw, Alanis Morisette, the Cult en Soulfly had Rock Zottegem ook voor de tweede dag een line-up die het festival deed vollopen.

maandag 9 juli 2012 12:55
Spread the love

Eerste bands waren Whitesneakers Go, GUN en Kapitan Korsakov.

De weergoden waren zaterdag iets minder gunstig gezind, met als resultaat een modderig terrein, maar dat kon de pret niet bederven.

Voor De Mens was het dit jaar reeds de zesde keer dat ze op Rock Zottegem speelden. De groep bestaat dit jaar 20 jaar en kreeg zonder moeite het publiek mee. Gavin Degraw trad voor het eerst in België op en verrast aangenaam met zijn pop/rock/soul. Arsenal, één van de grotere Belgische talenten van het moment, swingde de pan uit.

Een groot deel van het publiek kwam duidelijk voor de Canadese Alanis Morisette, die een mix bracht van recent werk en haar bekende hits. De Engelse band The Cult bracht een perfecte rock act. Soulfly, de groep van ex-Sepultura Max Cavalera sloot als laatste band het festival af.

Een fotoverslag vanaf het optreden van De Mens.

(PS: geen foto’s van the Cult omdat de aanwezige persfotografen slechts vanop grote afstand foto’s mochten nemen van de band.)

take down
the paywall
steun ons nu!