Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Park Spoor Noord, Straattheater, Volksfeesten Antwerpen, Murga te koop, Murga werking -

Murga-show in Park Spoor Noord

ANTWERPEN - Na een eerste geweldige show vorig jaar met deelnemers uit verschillende murga’s (uit België, Italië, Nederland en Spanje) ging er deze week opnieuw een groep van een 70-tal murgueros aan de slag. Het thema is toepasselijk voor de huidige situatie van murga in Vlaanderen: crisis & subsidies. But Murgas never die!

maandag 9 juli 2012 11:05
Spread the love

Met artiesten uit de verschillende murga-disciplines (muziek, dans en theater/woord) werd er gewerkt aan deze tweede editie. Het resultaat, de Murga Show, werd vrijdagavond 6 juli vertoond op het Sint-Jansplein en in het Park Spoor Noord (Antwerpen). Het werd het  neusje van de zalm van de ‘cross-murga’-werking.

take down
the paywall
steun ons nu!