Antwerpen, Nationalestraat -

Charmeoffensief met chocolade

vrijdag 29 juni 2012 16:36
Spread the love

Met de heraanleg van de Nationalestraat en omgeving bouwt het district Antwerpen aan een betere toekomst voor de handelaars en bewoners. Deze werken brengen uiteraard ook overlast met zich mee.

Daarom ondersteunt het districtsbestuur de handelszaken waar mogelijk. Een tweewekelijkse e-letter houdt hen op de hoogte van de werken maar ook de website en een infobrief zorgen voortdurend voor informatie. Vandaag kregen de handelaars chocolaatjes om uit te delen aan hun klanten. Een klein gebaar voor zij die hen trouw blijven bezoeken, ook tijdens deze moeilijke periode.

Anseeuw

De heraanleg van de Nationalestraat en omgeving ging op 29 mei 2012 van start. Het district Antwerpen vernieuwt de straat van gevel tot gevel. De Nationalestraat krijgt een nieuwe bestrating, maar ook een nieuwe gasleiding, andere tramsporen, een gescheiden rioleringsstelsel en nieuwe huisaansluitingen voor de riolering. De werken worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot eind mei 2013. Districtsvoorzitter Chris Anseeuw mocht de eerste chocolaatjes uitreiken en dat werd best door de handelaars prettig gesmaakt.

take down
the paywall
steun ons nu!