Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Jagannatha, India cultuur, Multicultuur Antwerpen, Indiase praalwagenstoet, Spirituele krachten, Paramatma, Vegetarische maaltijd -

India festival in Antwerpen

ANTWERPEN - Op 23 juni vond op de Groenplaats in Antwerpen de 20ste editie van het jaarlijkse India Festival plaats met de traditionele Indiase praalwagenstoet door het stadscentrum van onze Scheldestad. Het geheel wordt opgeluisterd met uitbundige exotische dans en muziek, terwijl aan de vele omstanders lekkernij wordt uitgedeeld.

maandag 25 juni 2012 11:50
Spread the love

Naast dans en muziek kon men vanaf 15 uur genieten van een gratis vegetarische maaltijd uit de Indiase keuken. Er werd zo maar even gekookt voor 2.000 mensen. 

Het Ratha Yatra-festival van heer Jagannatha (heer van het universum), heer Baladeva (hij die spirituele kracht en geluk schenkt) en Subhadra Devi (de godin van het fortuin) is een van de grootste culturele festivals die jaarlijks in India gehouden worden. Dit festival wordt inmiddels in vele grote wereldsteden gevierd. Enkele sfeerbeelden uit Antwerpen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!