Samenleving, Lokaal, Antwerpen, De Zomer van Antwerpen, Het De Coninckplein, Salsa, Samba, Dansworkshops, Carte Blanche, Afrikaanse dans -

Het De Coninckplein danst

ANTWERPEN - De komende maanden zomert het volop op het Antwerpse De Coninckplein. Iedereen kan er dansworkshops volgen en genieten van livemuziek. Vrijdag 22 juni startte ’t De Coninckplein Danst. Iedereen kan nu nog drie vrijdagavonden na elkaar gratis dansworkshops volgen. Vrijdag werd een workshop samba gegeven. Nadien volgen nog workshops Lindy hop, hip hop en Afrikaanse dans.

maandag 25 juni 2012 14:20
Spread the love

De dansvloer is telkens open van 18 tot 22 uur. Aansluitend is er een afterparty in café Kiebooms. De dansworkshops worden gegeven door Carte Blanche. Elke donderdag van augustus houden muzikanten van over heel de wereld halt op het De Coninckplein. De eerste groep start om 16 uur, de hoofdgroep om 20 uur. Dit evenement past in het kader van de Zomer van Antwerpen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!