Nieuws, België -

Even 5.000 extra taxi’s in Antwerpen

In het centrum van Antwerpen heeft de actiegroep 'Antwerpen aan 't woord' zaterdagvoormiddag zo'n 5.000 geparkeerde auto's omgetoverd tot taxi's.

maandag 25 juni 2012 10:21
Spread the love

De actievoerders zetten kartonnen bordjes met het woord ‘taxi’ op het dak van de geparkeerde auto’s. Ze vragen een betere mobiliteit in de stad.

Hiermee vragen ze aandacht voor 20 concepten die ze samen met de Antwerpenaren hebben bedacht en uitgewerkt voor een betere mobiliteit in Antwerpen. Eén van de voorstellen is het meer promoten en gebruiken van taxi’s in de binnenstad.

Probleempje: nergens anders in België is een  rit met een taxi zo duur als in Antwerpen.

www.mijnmobiliteit.be

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!