Verslag, Nieuws, Cultuur, België, Multicultuur in Antwerpen., Volksfeesten Antwerpen, Straatfestivals, Exotische stoet, Zomer in Antwerpen, Rio aan de Schelde -

BorgerRio, stadsfestival vol diversiteit

Op zaterdag 23 juni werd in Borgerhout de Turnhoutsebaan en omgeving opnieuw verkeersvrij gemaakt voor een reusachtig volksfeest. Vanaf 11 uur kon het publiek flaneren tussen allerlei kraampjes, terrassen en attracties. Vanaf 14 uur toonden artiesten van over heel de wereld hun talent op verschillende podia. Om 15u startte dan dé parade, want geen BorgerRio zonder parade. Enkele sfeerbeelden.

maandag 25 juni 2012 10:04
Spread the love

Naast tal van kleurrijke dans- en muziekgroepen stapte er ook een Reuzenpop mee in de stoet. Meer dan 200 muzikanten, dansers en danseressen namen de Turnhoutsebaan in met onweerstaanbare ritmes, opzwepende muziek en zuiders temperament. BorgerRio is een samenwerking tussen stad Antwerpen, district Borgerhout, handelaarsvereniging Voorstad, De Roma en ’t Werkhuys.

take down
the paywall
steun ons nu!