Rio+20 faalt op het vlak van duurzame bevolkingsgroei
Bevolkingsgroei, Rio+20, Gezinsplanning -

Rio+20 faalt op het vlak van duurzame bevolkingsgroei

donderdag 21 juni 2012 21:23
Spread the love

Gezinsplanning werd uit de finale Rio+20 tekst gehaald na verzet vanuit het Vaticaan en een aantal andere landen. Nochtans is de nood aan voorbehoedsmiddelen in bijna elk ontwikkelingsland hoog en kan het inlossen van de vraag naar gezinsplanning veel vrouwenlevens redden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!