Bijeenkomst radio Groovalizacion.
Nieuws, Cultuur, Radio Mukambo -

Radio Mukambo 066 – Groovalizing Brussels

Uitzonderlijk is er deze week geen Nederlandstalige uitzending, gezien de hele ploeg van Groovalización in Brussel is om de koppen bijeen te steken over de verdere ontwikkeling van de webradio. Ik maak er gebruit van drie andere programma’s van de radio voor te stellen: Mosaïco uit Barcelona/Buenos Aires, RAMULA uit Caracas en iZem Show uit Dublin.

donderdag 21 juni 2012 11:23
Spread the love


doc
Verder blikken we vooruit naar het Afro-Latino festival en Fête de la Musique.

Tracklist:

 1. Batida – Saudade
 2. Alpha Blondy – Brigadier Sabari
 3. Pipo Pegoraro – Hoje
 4. Gabriele Poso – You don’t love me anymore
 5. B Side Players – Nuestras Demandas
 6. Desorden Público – África
 7. Palmeras Kanibales – Cinco Siglos
 8. Curumin – Doce
 9. Débruit – Ata
 10. Neneh Cherry & The Thing – Accordion
 11. Jupiter & Ma Shi Faï – Hors des Palais
 12. Xamanek – Rombolombo

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!