Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Unizo, Antwerpen, Sint-Andries, Modemuseum, Nationalestraat, Modewijk -

Ook UNIZO wil Modemuseum in de wijk houden

ANTWERPEN - Nadat de Stuurgroep Sint-Andries al had aangekaart dat het Modemuseum in de Nationalestraat niet zou mogen verdwijnen, heeft nu ook middenstandsorganisatie UNIZO met een opmerkelijke affichecampagne initiatief genomen om de stedelijke overheid en de provinciale autoriteiten te overtuigen het Modemuseum in de wijk te houden.

donderdag 21 juni 2012 15:30
Spread the love

In een scherp persbericht veroordeelt UNIZO het onverantwoord politiek gekrakeel tussen stad en provincie die nu al een nefast effect heeft op de plaatselijke nering. Heel wat modezaken zijn zich precies in de wijk komen vestigen vanwege de uitstraling die het Modemuseum op de buurt heeft. Als het Modemuseum verdwijnt, zullen velen hun zaak (moeten) sluiten.

Gezond verstand

Enkele zaakvoerders hebben dat inmiddels ook al gedaan. De heraanleg van de Nationalestraat maakt het er niet makkelijker op en ook de mondiale economische crisis zorgt voor voor onzekerheid en onrust.

UNIZO vraagt met kracht aan de beleidsvoerders in dit dossier het gezond verstand te gebruiken. De beslissing over de toekomst van het museum valt nog voor de zomer.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!