Nieuws, Samenleving, België, Geschiedenis, Cultuur, Napoleon, Slag van waterloo, 18 juni 1815, Waterloo, Veldslag, Militaire geschiedenis -

En als Napoleon gewonnen had?

WATERLOO - Zoals elk jaar heeft een handvol geschiedenisfanaten (ze waren met meer dan 500) de bloedige gebeurtenissen van de slag bij Waterloo van 18 juni 1815 herbeleefd. Voor hen een unieke kans om zich in te leven in de Franse of de geallieerde soldaten en aldus de slag te herbeleven (althans gedeeltelijk) en een beter begrip te krijgen van deze tragische veldslag.

donderdag 21 juni 2012 15:50
Spread the love

Dit alles in afwachting van de grote herdenking die zal plaatsvinden in 2015 ter gelegenheid van de 200ste verjaardag van de historische veldslag waarbij Napoleon definitief verslagen werd en de politieke kaart van Europa hertekend werd.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!