Wereldleiders beslissen in Rio over de toekomst van de wereld
Rio de Janeiro, Rio+20 -

Wereldleiders beslissen in Rio over de toekomst van de wereld

woensdag 20 juni 2012 17:47
Spread the love

Wereldleiders streken vandaag in Rio de Janeiro neer om een duurzaam pad  voor de wereld uit te stipplen. De onderhandelingen hebben tot nu toe laten zien dat het niet zo eenvoudig zal zijn als het opheffen van een wereldbal.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!