Verslag, Nieuws, België, Deurne, Crown Cork, Hoe Durven Ze! De euro, de crisis en de grote hold-up -

Videoreportage: Solidariteitsactie Crown gedwarsboomd

Videoreportage: Solidariteitsactie Crown gedwarsboomd
woensdag 20 juni 2012 16:11

Videoverslag van de solidariteitsactie voor de werknemers van Crown Cork in Deurne.

Zo’n 500 werknemers en sympathisanten van Crown Cork zijn samengekomen op het parkeerterrein van de firma om er een solidariteitsactie te houden. De directie deelde vorige week mee dat de fabriek haar deuren sluit. Daardoor verliezen meer dan driehonderd mensen hun baan.

Dit verslag werd gemonteerd uit beeldmateriaal voor de documentaire webreeks ‘The Pink Elephant’, gebaseerd op de bestseller “Hoe Durven Ze! De euro, de crisis en de grote hold-up”. Volg de ontwikkelingen van dit project via www.pinkelephantdocumentary.eu

take down
the paywall
steun ons nu!