Nieuws, Milieu, België, Lokaal, Ademloos, Antwerpen, StRaten-generaal -

Optocht tegen BAM-tracé lokt 600 buurtbewoners en sympathisanten van Ademloos

Zowat 600 buurtbewoners (1.000 volgens de organisatoren) van Merksem en Deurne hebben zondag een optocht gehouden voor de overkapping van de Antwerpse ring en tegen het door de Vlaamse regering gekozen BAM-tracé voor de Oosterweelverbinding.

zondag 17 juni 2012 20:04
Spread the love

De mars was georganiseerd door actiegroep Ademloos.
Ook heel wat bekende politici zoals Meyrem Almaci, Mieke Vogels, Wouter Van Besien, Freya Piryns (Groen), Peter Mertens, Kris Merckx (PVDA +) en enkele lokale mandatarissen van Vlaams Belang stapten mee tot Park Spoor Noord om hun steun te betuigen.

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157630163114980/show/

take down
the paywall
steun ons nu!