Nieuws, Wereld, Europa, Politiek, Griekenland -

Griekse verkiezingen: Europa houdt de adem in

Van onze journalist in Athene - Heel de wereld en vooral Europa kijkt met argusogen naar de uitslag van de Griekse verkiezingen. Wat zal het worden? Een stem voor of tegen Europa of komt er weer een derde ronde? Veel Grieken geloven niet dat de verkiezingen radicale veranderingen zullen brengen in hun situatie. We gingen eens polsen aan een stembureau.

zondag 17 juni 2012 13:18
Spread the love

Dit is de tweede ronde nadat vorige maand geen van de drie partijen Pasok, Neo Dimokratia of Syriza een absolute meerderheid behaalden. En er was ook geen compromis mogelijk met de grootste stijger Syriza om een coalitie te vormen. Men verwacht dat Syriza ook deze ronde nog fors vooruit zal gaan. Het zal dus een spannende nek-aan-nek race worden tussen het linkse Syriza en de conservatieven van Neo Demokratia.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!