Vanop de top van de windturbine
Lokaal -

Bezoek eens een windturbine

Al eens die enorme torens met hun wieken van binnen bekeken? Lampiris, de Luikse leverancier van groene stroom, toont zijn turbine van binnen.

zaterdag 16 juni 2012 15:29
Spread the love

De turbine staat op een heuvel in Couvin, en het waait daar. 98 meter klimmen in de mast; één wiek meet 41 meter. Niets wereldschokkend, maar de windmolens ‘are there to stay’, dus willen curieuzeneuzen daar meer van weten. Kleine fotoreportage; en op de website méér over Lampiris.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!