Nieuws, Samenleving, Racisme, Lokaal, Seksisme, Homofobie, Brussel, Meld geweld, Signale la Violence -

‘Meld geweld’ knalt scheldwoorden af

BRUSSEL - Met een korte, maar ludieke actie heeft 'Meld Geweld / Signale la Violence' voor het Brusselse Centraal Station een signaal gegeven dat seksisme, racisme en homofobie zaken zijn waar we allen samen moeten tegen vechten. Ballonnen met niet mis te verstane scheldnamen werden met een knal naar de prullenmand verwezen.

donderdag 14 juni 2012 17:40
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!