Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Leonardo Lyceum, Park Spoor Noord, Lyceum Sito 5, Water en mystiek, Film Avatar, Creatieve beroepen -

Surrealisme troef in Park Spoor Noord

ANTWERPEN - Op zondag 10 juni presenteerden de leerlingen van het zesde en zevende jaar van het Leonardo Lyceum SITO 5 hun eindwerken in het Antwerpse Park Spoor Noord. De bezoekers wisten niet wat ze zagen. De creatieve leerlingen hadden dan ook hun fantasie de vrije loop gelaten. De schitterende locatie deed de rest. Enkele sfeerbeelden.

maandag 11 juni 2012 16:30
Spread the love

LL/SITO 5 maakt deel uit van het Stedelijk Onderwijs Antwerpen en is een van de zeven scholen van de Scholengemeenschap Leonardo Lyceum. Na de lagere school kan je er terecht in de middenschool. Heb je de 1ste graad achter de rug, dan studeer je verder in het technisch onderwijs of in het beroepsonderwijs.

take down
the paywall
steun ons nu!