Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Dierenwelzijn, GAIA, Michel Vandenbosch, Dierenwelzijnswet, Zeehondenjacht., Vera Mann -

Gaia’s 20ste verjaardagsfeest

ANTWERPEN - Reeds 20 jaar voert Gaia strijd voor dierenwelzijn. Naar aanleiding van deze verjaardag werden zondag 10 juni in Antwerpen Gaia’s Gouden Poot-Awards uitgereikt. Deze Gaia-dag lokte honderden dierenvrienden naar zaal Stuurboord aan de Rijnkaai om de verjaardag van de dierenrechtenorganisatie te vieren.

maandag 11 juni 2012 14:45
Spread the love

Federaal minister voor Dierenwelzijn Laurette Onkelinx (PS) opende de dag en mocht ook meteen de eerste award uitreiken aan Louis Tobback (SP.A). De huidige burgemeester van Leuven kreeg de award voor zijn tussenkomst in 1995 bij de wrede straatpaardenkoersen. Als toenmalig minister van Binnenlandse Zaken verbood hij na een campagne van Gaia de straatpaardenkoersen. Dat zou Gaia’s eerste grote succes worden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!