Lokaal, Antwerpen, Modeshow, Modeacademie -

Antwerpse Modeacademie lokt 6.000 mensen naar modeshows

ANTWERPEN - Op 7, 8 en 9 juni stelde de Modeafdeling van de Artesis Hogeschool Antwerpen haar défiléshow 2012 voor in Hangar 29 (Waagnatie) in Antwerpen. Een van de jaarlijkse hoogtepunten in de modekalender van de stad.

maandag 11 juni 2012 10:20
Spread the love

Alle studenten van het eerste tot het laatste jaar laten er hun werk zien. Een internationale jury van experts in mode en creativiteit beoordeelt hun collecties en installaties.

Het eindejaarsdefilé brengt jaarlijks meer dan 6.000 modeliefhebbers en -professionals uit de hele wereld samen. De meesten wonen de show niet alleen bij om de collecties te beoordelen en te bewonderen, maar ook voor de unieke sfeer.

Een primeur dit jaar was dat het defilé ook online te volgen was. In samenwerking met de stad Antwerpen was via online streaming het defilé van zaterdag 9 juni in real time te volgen op de websites www.dna.be/show2012live en www.antwerp-fashion.be/show2012live

Wij waren er alvast bij donderdagavond …

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157630018521819/show/

take down
the paywall
steun ons nu!