Verslag, Nieuws, Boomtown -

LuisterPost: laatste 24 namen voor Boomtown

In het kader van de Gentse Feesten is er telkens het fijne Boomtown Festival en dat gebeuren heeft nu net – in één worp – de laatste 24 namen vrijgegeven. Daaronder Absynthe Minded, Gruppo Di Pawlowski, Sunday Bell Ringers en Gepetto and The Whales.

zondag 10 juni 2012 23:44
Spread the love

De nieuwe namen voor het Boomtown Festival zijn niet mis. Behoorlijk wat inlands product als Cape Coast Radio, Liesa Van der Aa, Sunday Bell Ringers, Love Like Birds, Creature With The Atom Brain, Sir Yes Sir, Pruikduif, Geppetto And The Whales, Little Trouble Kids, Steak Number Eight, Safi & Spreej, Absynthe Minded, Gruppo Di Pawlowski, V.O., Manngold De Cobre, Eefje De Visser, Beuzak, Willow, Bed Rugs, Horses On Fire en Anton Walgrave.
Verder worden er ook nog een paar Britse bands aan de line-up toegevoegd: Steeling Sheep en Gravenhurst, naast het Nederlandse Roosbeef.

Alles tezamen een behoorlijk knappe staalkaart van wat er leeft in muziekland en dan is er nog de rest van het programma met onder meer School Is Cool, ‘t Hof van Commerce, Renée, Isbells, Het Zesde Metaal, Sioen… Er zijn weer geen excuses om in juli niet naar Gent af te zakken.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!