Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Sinksenfoor, Mensen met handicap -

Mensen met handicap verwend op Sinksenfoor

ANTWERPEN - Op de Antwerpse Sinksenfoor werden donderdag duizenden mensen met een handicap getrakteerd op enkele uren gratis kermisplezier. Toch was de opkomst iets minder dan de vorige jaren. Wellicht speelde het onvoorspelbare weer daarin een rol. De pret was er niet minder om.

vrijdag 8 juni 2012 18:30
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!