Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Vrijwilligerswerk, Sinksenfoor, Mensen met een handicap, De Zomer van Antwerpen, Humanitaire hulpverlening, Kermisplezier -

Gratis kermispret voor mensen met een handicap

ANTWERPEN - Op donderdag 7 juni kreeg de Antwerpse Sinksenfoor naar jaarlijkse goede gewoonte bezoek van honderden mensen met een handicap en hun begeleiders. Een namiddag lang konden ze genieten van gratis kermisplezier en lekkernijen. Ondanks de regen niets dan vrolijke gezichten en een uitgelaten sfeer!

vrijdag 8 juni 2012 10:15
Spread the love

Sinds 1974 organiseren de foorkramers en de stad Antwerpen jaarlijks een kermisdag voor mensen met een handicap. De jonge deelnemers uit de Antwerpse regio kunnen een namiddag lang genieten van het leeuwendeel van de attracties.

Ook volwassenen met een handicap kunnen gratis de Sinksenfoor verkennen. Dit jaar ontving de foor meer dan duizend mensen met een handicap en hun begeleiders uit 67 Antwerpse instellingen. Chapeau voor de liefdevolle inzet van honderden vrijwilligers die dit evenement mogelijk maakten.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!