Landbouwactiekamp “Voedsel terug in eigen hand”

Landbouwactiekamp “Voedsel terug in eigen hand”

donderdag 7 juni 2012 19:20
Spread the love

Wil je meer weten over de strijd tegen gentech en de door grote bedrijven gedomineerde industriële landbouw? Wil je in actie komen tegen de vleesindustrie en de veevoer-importen? Maar ben je ook geïnteresseerd in zelf je eigen voedsel verbouwen op een duurzame, klimaatneutrale, autonome en sociale manier? Wil je meer weten over directe, lokale samenwerkingen tussen boeren en consumenten? Ben je niet bang om tijdens een workshop zelf vieze handen te krijgen?

Zorg dan dat je 5 tot en met 10 juli vrij houdt in je agenda!

Friends of the Earth co-organiseert een landbouwactiekamp met ASEED in Nederland. Neem contact op als je interesse hebt om deel te nemen aan dit kamp!

http://www.landbouwactiekamp.net
Contact (voor België): esra (a) motherearth.org

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!