Antwerpen -

De Eerste Maatjes te Antwerpen

Naar aanleiding van de levering en officiële start van de verkoop van de Hollandse maatjes te Antwerpen coördineerde het organisatiebureau Zanzibar bvba in nauwe samenwerking met Stad Antwerpen en Het Consulaat-generaal van het Koninkrijk der Nederlanden, wederom een evenement rond 'De eerste maatjes te Antwerpen'

woensdag 6 juni 2012 18:09
Spread the love

De officiële overhandiging van deze eerste maatjes aan Leen verbist, schepen van sociale zaken, diversiteit en loketten en OCMW-voorzitter, door de Consul-generaal van Nederland, de heer Gert Heijkoop gebeurde deze voormiddag op het Antwerpse stadhuis.

Het eerste tonnetje word geschonken aan dienstencentrum Kleine Heide uit Hoboken & dienstencentrum Molengeest uit Berendrecht.

1.000 kijkers van regionale TV-zender ATV mochten achteraf op de Grote Markt gratis proeven van de nieuwe maatjes en een jenevertje.

Bekijk meer foto’s via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157630066447302/show/

take down
the paywall
steun ons nu!