Nieuws, België, Dewereldmorgen.be -

Ik heb nood aan een aanvulling op het dagelijkse nieuws

Jef Barzin steunt DeWereldMorgen.be omdat hij nood heeft aan een aanvulling op het dagelijkse nieuws dat tot bij hem komt via radio en kranten.

dinsdag 5 juni 2012 15:15
Spread the love


doc

Hieronder vertelt Jef Barzin waarom ook u steungever moet worden.

“Ik heb nood aan een aanvulling op het dagelijkse nieuws”

Jef Barzin, pastor

Ik steun DeWereldMorgen.be omdat ik nood heb aan een aanvulling op het dagelijkse nieuws dat tot bij mij komt via radio en kranten.

Dikwijls is dit nieuws immers gekleurd en is het meer dan boeiend om dit nieuws belicht te zien vanuit een invalshoek, die aandacht heeft voor hen die meestal geen sterke stem kunnen laten klinken in de media.

Ik vind het ook belangrijk dat een project zoals DeWereldMorgen.be een aantal evidenties doorbreekt in de financiële en economische wereld. En dit alles op een rustige manier zonder provocerend te worden, maar wel met regelmatig een duidelijk andere stellingname dan algemeen aanvaard.

Word dus vandaag ook steungever van DeWereldMorgen.be

Maandelijkse overschrijving

Vanaf een maandelijkse inbreng van vijf euro geniet u onder meer van korting in onze webshop.

  • via overschrijving: download het formulier en stuur het ingevuld terug (DeWereldMorgen.be, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel).
  • via PC banking: surf naar de website van uw bank en geef een permanente opdracht ten gunste van DeWereldMorgen.be op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB)
  • via kredietkaart: schrijf maandelijks over

Eenmalige gift

  • via overschrijving: op nummer 523-0427751-56 (Triodos) met vermelding steun DeWereldMorgen.be (IBAN: BE20 5230 4277 5156 / BIC: TRIOBEBB).
  • via kredietkaart:

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!