Nieuws, Stampmedia, Deurne, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, Taliban, Afghaanse vluchtelingen, Hakim Nawabi -

Op de vlucht voor de Taliban

Op de vlucht voor de Taliban
zaterdag 2 juni 2012 09:51

Het leven van Hakim Nawabi veranderde drastisch toen de Taliban in 1996 grote delen van Afghanistan innamen. Nawabi belandde van zijn bureau, op het Ministerie van Burgerlijke Zaken in de hoofdstad Kabul, in een kille kelder.

Meer dan tien jaar later woont hij in Deurne en geeft hij les in maatschappelijke oriëntatie aan nieuwkomers bij de Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Hij leende ook zijn gezicht voor een campagne van Vluchtelingenwerk Vlaanderen, die wil sensibiliseren om gastvrijer te zijn voor vreemdelingen.

© 2012 – StampMedia – Elisabeth Vermeulen en Mathieu Vancamp

take down
the paywall
steun ons nu!