Verslag, Nieuws, Cultuur, DEUS -

dEUS brengt vandaag nieuwe plaat uit!

Als een donderslag bij heldere hemel kondigt dEUS vandaag haar nieuwste album aan. 'Following Sea' kan meteen ook digitaal gedownload worden via iTunes. En morgen wordt De LP/CD-versie door de leden gesigneerd in een stel winkels. De album stream vindt u in bijlage.

vrijdag 1 juni 2012 12:51
Spread the love

Een goedbewaard geheim: Following Sea, het nieuwe album, verschijnt vandaag zonder voorafkondiging. De tracks zijn: Quatre Mains – Sirens – Hidden Wounds – Girls Keep Drinking – Nothings – The Soft Fall – Crazy About You – The Give Up Gene – Fire Up The Google Beat Algorithm – One Thing About Waves.

De reden om de plaat zomaar de wereld in te gooien volgens Tom Barman: ‘We hadden nummers die we echt niet wilden verliezen, nummers die we niet vier jaar op de plank mochten laten liggen, dus we besloten te breken met onze gewone manier van werken, de nummers snel af te werken en uit te brengen. Het is 2012 for fuck’s sake, het idee om maanden te wachten met releasen leek zo ouderwets.’

Following Sea, met opnieuw Adam Noble achter de knoppen, werd opgenomen, geproduceerd en gemixt in plotse uitbarstingen van creativiteit die volgden na dEUS’ vorige album Keep You Close.

De plaat verschijnt in fysieke vorm op 8 juni, maar u kan ze morgen (zaterdag) kopen (en laten signeren) in

BILBO, Leuven – Ladeuzeplein 11h00-12h00
FNAC City 2, Brussel 13h00-14h00 
FNAC, Gent – Veldstraat 15h00-16h00

FNAC, Antwerpen – Boerentoren 17h30-19h00

Een link naar de album stream vindt u in bijlage.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!