Lokaal, Antwerpen, Skaters, Antwerpen-Zuid, Zomer van Antwerpen., Brederodestraat, Brederodefeesten, BMX-parcour -

Antwerpse Brederodefeesten in de kijker

Het jaarlijks buurtfeest met tal van activiteiten op vrijdag 1 juni was reeds aan zijn 12de editie toe. De Antwerpse Brederodestraat en zijstraten beleefden de feeststemming op hun best. Er waren pleinspelen, een BMX-parcour, optredens op een groot en een klein podium, eten en drinken bij plaatselijke winkeliers.

vrijdag 1 juni 2012 22:14
Spread the love

De plaatselijke handelaars kwamen zowat allemaal naar buiten en etaleerden hun koopjes op hun braderij. In de Belegstraat was er een parcour voor bmx en skaters, compleet met ramps, hellingen, obstakels en blokken waarop je kon springen. Voor de kinderen waren er tal van volksspelen, een klimtoren, springkasteel, een kermismolen en verschillende trampolines. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!