Verslag, Nieuws, België, Johan Vande Lanotte -

“99,6 procent van boek Keizer van Oostende blijft overeind”

Op een persconferentie in Vilvoorde hebben Wim Van den Eynde en Luc Pauwels, de twee auteurs van het boek 'De Keizer van Oostende' geflankeerd door hun uitgever André Van Halewyck de kritiek op hun boek gepareerd. "Van de 65 zogenaamde halve waarheden en leugens konden de auteurs er 62 naar de prullenbak verwijzen. Dat betekent dat 99,6 procent van het boek overeind staat", zegt Van Halewyck.

dinsdag 29 mei 2012 17:39
Spread the love

Hieronder vindt u de kritiek van Johan Vande Lanotte die hij maandag al publiceerde en die hij die dag ook op een inderhaast bijeengeroepen persontmoeting aan een kransje journalisten overhandigde. 

We publiceren eveneens het uitgebreide antwoord van de twee auteurs. Zo kan u meteen zelf oordelen of de kritiek van Vande Lanotte overeind blijft. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!