Nieuws, Samenleving, België, Witte woede, Monica de coninck, Non-profitsector, Sociaal akkoord - Maarten Brys

“Hier komt de non-profit”: witte woede in Brussel

BRUSSEL - Vakbondsmilitanten uit de zorgsector trokken op donderdag 24 mei naar het kabinet van minister van Werk Monica De Coninck (SP.A). De zorgsector is het beu al twee jaar te moeten wachten op een sociaal akkoord. Sfeerbeelden van de non-profitbetoging in Brussel.

vrijdag 25 mei 2012 11:30
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!