Flamenco in het bankkantoor

Flamenco in het bankkantoor

vrijdag 25 mei 2012 16:09
Spread the love

In Valencia tonen ze hun verontwaardiging met…. flamenco in het bankkantoor. De Spaanse overheid geeft 9 miljard uit aan de redding van de bank Bankia, na 10 miljard gesnoeid te hebben in de budgetten voor onderwijs (3m) en gezondheidszorg (7m) . Ge zou voor minder gaan dansen.

http://youtu.be/iop2b3oq1O0

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!