Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Casting, Modeprofessionnals, Modellen, Elite Model Look-wedstrijd -

Cindy Crawford, Karen Mulder, … meisjesdromen in 2012

ANTWERPEN - Elite Model Look organiseerde in het voorjaar van 2012 6 castings in Belgische steden. Alles begon in Brussel eind februari. Sint-Niklaas, Kortrijk en Luik in maart, Louvain-la-Neuve in april waren de andere steden. Zaterdag was het de beurt aan Antwerpen. In juni vindt de nationale selectie plaats gevolgd in oktober door de nationale finale.

maandag 21 mei 2012 10:10
Spread the love

De kandidaten zijn allemaal tussen 14 en 22 jaar en groter dan 1m72. Toch liepen er talrijke meisjes tussen van amper 1m60, want model worden, blijft toch nog altijd een meisjesdroom en een maatschappelijk fenomeen.

Cindy Crawford, Karen Mulder en Gisèle Bundchen hebben één zaak gemeen. Ze hebben allen hun eerste passen als model gezet dankzij de Elite Model Look-wedstrijd. Deze internationale wedstrijd biedt de unieke kans in eerste instantie ontdekt en vervolgens, gedurende de hele carrière, begeleid te worden door de grootste modeprofessionnals.

Reden waarom iedere casting honderden meisjes aantrekt. Want voor 99 procent van de deelneemsters zal het bij een droom blijven …
Wat opviel in Antwerpen was de leeftijd van de kandidaten: de meesten waren amper 15 geworden. Anno 2012: glamour en geld, daarover dromen ze al piepjong …

Bekijk meer foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157629818858408/show/

take down
the paywall
steun ons nu!