Lokaal, Antwerpen, Vitalski, Kraak het cultuurhuis, District Antwerpen Cultuurhuizen, Jeugdcultuur, Tatjana Schech Districtschepen -

In Antwerpen werd het Cultuurhuis gekraakt.

Na de succeseditie van 2011 dienden ook dit jaar tientallen jongeren hun creatieve projecten in voor ‘Kraak het Cultuurhuis!'. Met de steun van professionele coaches werden de beste ideeën uitgewerkt en bijgeschaafd. Op zaterdag 19 mei 2012 werden de creaties in en rond bibliotheek Permeke getoond aan het publiek tijdens het gratis 'Kraak het Cultuurhuis Festival’.

zondag 20 mei 2012 19:41
Spread the love

Ook dit jaar nodigde de zeven cultuurhuizen van het district Antwerpen jong geweld tussen de 15 en 25 jaar uit om iets artistieks te creëren voor ‘Kraak het Cultuurhuis’.  Het resultaat  was zaterdag te zien  op een knetterend festival met dans, expo, woord, theater, muziek, live graffiti en performance in en rond Permeke. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!