Lokaal, Antwerpen, Vitalski, Kraak het cultuurhuis, District Antwerpen Cultuurhuizen, Jeugdcultuur, Tatjana Schech Districtschepen -

In Antwerpen werd het Cultuurhuis gekraakt.

Na de succeseditie van 2011 dienden ook dit jaar tientallen jongeren hun creatieve projecten in voor ‘Kraak het Cultuurhuis!'. Met de steun van professionele coaches werden de beste ideeën uitgewerkt en bijgeschaafd. Op zaterdag 19 mei 2012 werden de creaties in en rond bibliotheek Permeke getoond aan het publiek tijdens het gratis 'Kraak het Cultuurhuis Festival’.

zondag 20 mei 2012 19:41
Spread the love

Ook dit jaar nodigde de zeven cultuurhuizen van het district Antwerpen jong geweld tussen de 15 en 25 jaar uit om iets artistieks te creëren voor ‘Kraak het Cultuurhuis’.  Het resultaat  was zaterdag te zien  op een knetterend festival met dans, expo, woord, theater, muziek, live graffiti en performance in en rond Permeke. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!