Lokaal, HETPALEIS, Antwerpen, Het Steen, Antwerpse musea, Het Vragenhuis Antwerpen, Waterateliers, Waterconferentie -

Het Steen is open !

In het weekend van 19 mei opende op het Antwerps Steenplein HetSteen na maandenlange renovatiewerken opnieuw zijn deuren. In 'HETSTEEN der wijzen’ onderneem je een spannende tocht waarin je droomt, denkt en doet. Je mag er vragen stellen en antwoorden zoeken. Elk antwoord is het begin van een nieuwe vraag. Van een volgende vraag en...van een volgende vraag. Kortom, HetSteen wordt een ‘vragenhuis’.

zondag 20 mei 2012 21:21
Spread the love

Jarenlang was Het Steen de thuishaven van het Scheepvaartmuseum. Nu die collectie verhuisd is naar het Museum aan de Stroom (MAS) heropenen HETPALEIS en de stad Antwerpen dit oudste gebouw aan de Schelde als HETSTEEN der wijzen voor kleine en grote (be)zoekers vanaf 6 jaar. Voor het eerste pilootproject is gekozen voor het thema water. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!