Lokaal, HETPALEIS, Antwerpen, Het Steen, Antwerpse musea, Het Vragenhuis Antwerpen, Waterateliers, Waterconferentie -

Het Steen is open !

In het weekend van 19 mei opende op het Antwerps Steenplein HetSteen na maandenlange renovatiewerken opnieuw zijn deuren. In 'HETSTEEN der wijzen’ onderneem je een spannende tocht waarin je droomt, denkt en doet. Je mag er vragen stellen en antwoorden zoeken. Elk antwoord is het begin van een nieuwe vraag. Van een volgende vraag en...van een volgende vraag. Kortom, HetSteen wordt een ‘vragenhuis’.

zondag 20 mei 2012 21:21
Spread the love

Jarenlang was Het Steen de thuishaven van het Scheepvaartmuseum. Nu die collectie verhuisd is naar het Museum aan de Stroom (MAS) heropenen HETPALEIS en de stad Antwerpen dit oudste gebouw aan de Schelde als HETSTEEN der wijzen voor kleine en grote (be)zoekers vanaf 6 jaar. Voor het eerste pilootproject is gekozen voor het thema water. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!