Lokaal, Antwerpen, MAS, Antwerpse musea, 1 jaar MAS, Het Eilandje -

Het MAS werd 1 jaar.

Het Antwerps Museum aan de Stroom, beter bekend als het MAS, vierde vrijdag haar eerste levensjaar op het Eilandje. En dit samen met een gratis bezoek voor het publiek. Er was dan ook veel muziek, taart, films, vertellingen, rondleidingen en een party. Enkele sfeerbeelden.

zondag 20 mei 2012 16:35
Spread the love

Het opvallende Museum aan de Stroom op het Eilandje was het afgelopen jaar een groot succes. ‘We kregen al 945.000 bezoekers over de vloer, dat is vier keer zo veel als we hadden verwacht’, zegt cultuurschepen Philip Heylen (CD&V) verheugd. ‘We ontvangen normaliter de eerste week van juni de miljoenste bezoeker. Hij of zij krijgt van ons een heleboel cadeaus!’

take down
the paywall
steun ons nu!