El Juntacadáveres won in 2011 de muziek competitie voor Mano Mundo en mocht dus het festival toen openen. Enrique Noviello en Martin Furia stonden aan de basis van de groep die een mix brengt van jazz, pop, tango en latin.

Lokaal, Antwerpen, Sfinks mundial -

Sfinks Mundial 2012

Sfinks Mundial maakt handig gebruik van de Hemelvaart-vakantiedag. Dit laagdrempelig en uiterst kindvriendelijk mini-festival is een voorsmaakje van het Sfinks Mixed festival eind juli. Geen ronkende namen op de affiche, maar een divers aanbod, een plein en een tent vol gezelligheid tot in de late uurtjes.

zaterdag 19 mei 2012 15:20
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!