Brussel, Lokaal, Zinneke, Brussel -

[Foto] Zinneke 2012 – Blijde Intrede

Op de vooravond van de Parade, verhuizen de Zinnekes hun mobiele installaties naar het centrum, met muzikale begeleiding en fakkels. Zo krijgt het publiek een voorsmaakje van de Parade die van de Nieuwe Graanmarkt tot het Spanjeplein trekt.

zaterdag 19 mei 2012 09:50
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!