Nieuws, Cultuur, Radio Mukambo, Mukambo -

Radio Mukambo 061 – 50 jaar highlife

Het is eindelijk lente en dat vieren we met heel wat zonnige muziek: de stevige highlife and Afrofunk van Ebo Taylor, Indie-Arabische dub en Afropower van Terrakota, vette hiphop- en junglebeats van Le Peuple de l’Herbe, elektrocumbia van El Hijo de la Cumbia en verder nog de Belgische bands Internationals, Café Con Leche en Xamanek. Allemaal zullen ze deze week in België te zien zijn!

dinsdag 15 mei 2012 15:45
Spread the love


doc

Cd of the week: Ebo Taylor – Appia Kwa Bridge

Tracklist:

 1. Terrakota – Chelo Habibi Dub
 2. Internationals – The Chubby
 3. Internationals – Closer
 4. Ponto de Equilibrio – Odisseia na Babilônia
 5. Café Con Leche – Trop de Plastik
 6. Xamanek – Por El
 7. Ebo Taylor – Ayesama
 8. SoulJazz Orchestra – Agbara
 9. Jungle Fire – Comencemos (Let’s Start)
 10. Ebo Taylor – Nsu Na Kwan
 11. Terrakota – Pé Na Tchon Remix
 12. Le Peuple de l’Herbe – Wooden Jam
 13. Stereo Partizan – Balkan Bhangra
 14. El Hijo de la Cumbia – Soy el control

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!