Nieuws, Brussel, Zinneke parade, Zinneke 2012, Monsterbröll -

“Eén grote stoemp” – Zinneke 2012

“Eén grote stoemp” – Zinneke 2012
vrijdag 11 mei 2012 18:49

Een groep expats dook enkele maanden onder in de wanordelijke en knotsgekke wereld van de Zinneke Parade, een tweejaarlijks Brussels sociaal-artistiek evenement. Dit is deel één van vier: Monsterbröll.

Het kunstenaarscollectief Boite à clous werkt samen met autistische jongeren, volwassenen met een handicap en kinderen uit de Marollen. Een dergelijke samenwerking is allesbehalve eenvoudig, dat weten ook de kunstenaars: “het is niet de bedoeling om het leven makkelijker te maken, het gaat er juist om risico’s te nemen”.

WeVIEWIt is een project van Greet Brauwers in samenwerking met DeWereldMorgen.be en Zinneke vzw en met de steun van de Koning Boudewijnstichting.

take down
the paywall
steun ons nu!