Nieuws, Betoging, Gent, Actie, Syrië, Gent -

Vreedzame steunbetoging voor het Syrische volk, tegen het geweld

GENT - Een 100-tal mensen verzamelde woensdag aan het Woodrow Wilsonplein in Gent om hun steun te betuigen aan het Syrische volk en zich uit te spreken tegen het geweld dat dit dagelijks moet ondergaan.

donderdag 10 mei 2012 11:25
Spread the love

Frederik Sadones – https://frederiksadones.wordpress.com/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!