Nieuws, Wereld, Europa, Economie, Politiek, STUK -

Europa en de neoliberale crisis – videoverslag ‘ONgehoord’ lezing

Europa en de neoliberale crisis – videoverslag ‘ONgehoord’ lezing
donderdag 10 mei 2012 11:05

Europese gasten op de vierde ‘Ongehoord’ lezing, maandag 7 mei in Leuven. De inleidingen werden verzorgd door de Nederlander Erik Wesselius en de Tsjech Jakub Patocka. Zij waren allebei in België voor de conferentie ‘EU in crisis: analysis, resistance and alternatives to Corporate Europe’.

Na hun lezingen kon de zaal, onder moderatie van DeWereldMorgen.be redacteur Dirk Barrez, aan een levendige discussie beginnen met de inleiders. Hierbij het videoverslag van deze lezingen en van het debat.

Gelieve ons te verontschuldigingen voor de kwaliteit van de klank. Door een technisch defect in de zaal is die niet zo goed.
 

Deze ONgehoord lezingen zijn een initiatief van STUK en DeWereldMorgen.be

take down
the paywall
steun ons nu!