Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Vrijwilligerswerk, IkVRIJWILLIG-dagen -

Ik-Vrijwillig-dagen in Antwerpen

ANTWERPEN - Op de laatste vrijdag en zaterdag van april kon al wie wou, meedoen aan de ikVRIJWILLIG-dagen in Antwerpen. Van de Luchtbal tot op het Kiel, van Linkeroever tot in Merksem, kwamen honderden - vooral allochtonen - in actie om een handje te helpen in verschillende centra of verenigingen.

dinsdag 8 mei 2012 19:15
Spread the love

De ikVRIJWILLIG-dagen zijn de grootste vrijwilligersactie van Antwerpen. Een manier om de stad op een heel andere wijze te leren kennen. Door gedurende enkele uren te werken als vrijwilliger kan je leren hoe organisaties werken met vaste vrijwilligers.

Bekijk een uitgebreide fotoreportage over deze tweedaagse editie 2012: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157629635903504/show/

take down
the paywall
steun ons nu!