Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Vrijwilligerswerk, IkVRIJWILLIG-dagen -

Ik-Vrijwillig-dagen in Antwerpen

ANTWERPEN - Op de laatste vrijdag en zaterdag van april kon al wie wou, meedoen aan de ikVRIJWILLIG-dagen in Antwerpen. Van de Luchtbal tot op het Kiel, van Linkeroever tot in Merksem, kwamen honderden - vooral allochtonen - in actie om een handje te helpen in verschillende centra of verenigingen.

dinsdag 8 mei 2012 19:15
Spread the love

De ikVRIJWILLIG-dagen zijn de grootste vrijwilligersactie van Antwerpen. Een manier om de stad op een heel andere wijze te leren kennen. Door gedurende enkele uren te werken als vrijwilliger kan je leren hoe organisaties werken met vaste vrijwilligers.

Bekijk een uitgebreide fotoreportage over deze tweedaagse editie 2012: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157629635903504/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!