Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Trekt uw plant, Cannabis-bevrijdingsdag -

Zesde editie van Cannabis-bevrijdingsdag op Vrijdagsmarkt

ANTWERPEN - Voor de zesde keer werd zaterdag in Antwerpen de Cannabis-bevrijdingsdag gehouden.

maandag 7 mei 2012 11:25
Spread the love

De Cannabis-bevrijdingsdag is een festival met muziek, sprekers en informatie op de Vrijdagsmarkt in Antwerpen.

De Antwerpse drugsbrigade van de politie was niet ver uit de buurt. Er werden verschillende controles uitgevoerd op het mogelijk drugsbezit bij ‘verdachten’. Verschillende mensen werden opgepakt en na verhoor op het politiekantoor aan de Oudaan weer vrijgelaten.

Bekijk meer foto’s: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157629617471424/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!