Nieuws, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Cannabis, Cannabiskweek, Cannabis Social Club, Trekt uw plant -

Cannabis-bevrijdingsdag in Antwerpen

ANTWERPEN - ‘Trekt uw Plant’, een vereniging van Belgische cannabisconsumenten die opkomt voor het recht op teelt voor eigen gebruik door volwassenen, organiseerde zondag de jaarlijkse Cannabis-bevrijdingsdag in Antwerpen. Ze geeft haar leden de mogelijkheid een individueel wietplantje te laten kweken op een gezamenlijke kweekplaats.

maandag 7 mei 2012 11:05
Spread the love

Ze tracht op deze manier het wietgebruik uit de illegaliteit te halen en een betere kwaliteit te waarborgen.

Zij baseert zich daarbij op de ministeriële richtlijn die in januari 2005, na tien jaar parlementair debat, door de minister van Justitie en de vijf procureurs-generaal werd uitgevaardigd, en die stelt dat bezit door een volwassene van max. 3 gram cannabis en/of een cannabisplant niet langer wordt vervolgd, tenzij sprake is van overlast of verzwarende omstandigheden.

Door het slechte weer was de opkomst dit jaar bijzonder laag. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!