Nieuws, Cultuur, Lokaal, Poëzie, Antwerpen, Experimentele muziek, Volxkeuken, Kraakpand Het Klooster -

Vierde Nacht van de Powezie

ANTWERPEN - Voor de vierde keer vond de 'Nacht van de Powezie' plaats in Het Klooster aan de Antwerpse Ploegstraat. Hoewel poëzie de motor van het festival is en blijft, komen er toch diverse muziekgezelschappen aan bod. Zowel hiphop, klassieke voordracht, experimentele gezelschappen, kunstenaars allerlei slag. Ook andere gezelschappen zoals vuurspuwers en jongleurs kwamen de zinnen strelen.

woensdag 2 mei 2012 10:45
Spread the love

De hele happening is laagdrempelig. Zo willen de organisatoren een zo ruim mogelijk publiek bereiken. Duidelijk is dat elke ‘Nacht van de Powezie’ tot op heden een hartelijk buitenbeentje is gebleken in het poëtische landschap der Lage Landen.

Dadaïstisch, licht chaotisch en situationeel van inslag, creëren de organisatoren met elke Nacht een soort van totaal-happening die haar gelijke niet kent in het traditionele poëtische (en mogelijk zelfs artistieke) circuit.

De vierde ‘Nacht van de Powezie’ voltrok zich op 5 podia met een 111 optredende artiesten en dit voor de luttele toegangsprijs van 4 euro.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!