Cultuur, België, Lokaal, Antwerpen, Red Star Line Museum, Ballroom Belgenland II, Antwerpse musea, Eugeen Van Mieghem. -

Red Star Line Festival feestelijk geopend

ANTWERPEN - Nog tot en met 13 mei dompelt het Red Star Line Festival de site aan de Montevideostraat op het Antwerps Eilandje, onder in de sfeer van de hoogdagen van de legendarische rederij. Een gedeelte van de voormalige rederijgebouwen werd voor de gelegenheid omgedoopt tot Ballroom Belgenland. Dit was de feestzaal op de de Belgenland II, het vlaggenschip van de Red Star Line rederij.

maandag 30 april 2012 10:55
Spread the love

De site zal de volgende weken het toneel zijn voor een uitgebreid cultureel programma. Muziek, theater, voordrachten, dansinitiaties, comedy, wandelingen en films zullen het publiek terug naar de tijd van toen brengen. Ook op het openingsfeest was die sfeer reeds te proeven. Enkele beelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!