Verslag, Nieuws, België, Antwerpen, Occupy - Eric Fels

Occupy Antwerpen vierde feest als opwarmer voor grote actiedag van 12 mei

Occupy Antwerpen organiseerde zondag een Commons festival. Het moest een opwarmer worden voor de grote actiedag van 12 mei. Enkele honderden verontwaardigden kwamen er genieten van het mooie weer, muziek, discussie, muziek, debat, eten,... en nog eens muziek. Een beeldverslag.

maandag 30 april 2012 15:49
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!