Ubuntu 12.04, genaamd 'Precise Pangolin'
Nieuws, België -

Installeer Linux op je computer

Op 6 mei organiseert DeWereldMorgen.be een Ubuntu Install Party. Jij brengt je computer mee en we installeren er samen de nieuwe versie van Ubuntu Linux op. We leren je ook hoe je je nieuwe computer up-to-date houdt en hoe je eenvoudig en gratis aan software kan geraken voor je computer.

maandag 30 april 2012 16:56
Spread the love

Ubuntu Linux is immers niet enkel een prachtig en gratis alternatief voor Windows of Apple. Er is via Ubuntu ook haast eindeloos veel software beschikbaar. Office applicaties, programma’s om je foto’s bewerken, spelletjes,… enkele keren klikken en ze staan allemaal ter beschikking.

Ben je nog niet helemaal zeker of je wel van het Microsoft-virus verlost wil worden, geen probleem.  We installeren voor jou Ubuntu Linux op zo’n manier dat je kan kiezen of je je computer opstart met Microsoft of in Ubuntu Linux.  Als je een memory stick met 1 GB geheugen (of meer) meebrengt dan maken we voor jou zelfs een Ubuntu-versie die volledig draait op die memory stick. Je stopt hem in een computer, start die computer op en je kan werken in je vertrouwde Ubuntu-omgeving.

En ja, we vieren ook een beetje feest. Een nieuwe versie van ons favoriete besturingssysteem is meer dan reden genoeg om taart te eten.
Breng dus een stukje cake of taart, of iets anders mee. 
Wij zorgen voor koffie en thee.

Het is leuk als je laat weten dat je komt, dan weten wij hoeveel koffie we moeten zetten.

keltoum@DeWereldMorgen.be

Ubuntu Install Party
6 mei 2012
vanaf 14 uur

lokalen DeWereldMorgen.be
Haachtse steenweg 53
1210 Brussel

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!